Stormøde 2012

 

Stormøde 2012: Molekylær Gastronomi

 

Tid og sted:

Lørdag den 3. november 2012 på Teknisk Skole Silkeborg, Hotel- og Restaurantskolen, Kejlstrupvej 99 (bemærk: ikke skolens hovedadresse), Indgang F, 8600 Silkeborg

Tilmelding:

Stormødet er afviklet, så det giver ikke rigtig mening at tilmelde sig nu.

Program:


08.30

Busafgang mod Silkeborg. Bussen kører fra Grønnegade mellem Vestergade og Klostergade - hvor der er plads

08.31

Morgenmad i bussen

09.45

Velkommen

10.00

Hvad er Molekylær Gastronomi?

Foredrag ved professor Karl Anker Jørgensen fra Kemisk Institut, Aarhus Universitet

11.00

Molekylær Gastronomi i teori ved kokkene fra Hotel- og Restaurantskolen, Silkeborg.

12.00

Frokost (efter veloverstået konstruktionsfase)

13.00-16.00

Molekylær Gastronomi i praksis ved kokkene fra Hotel- og Restaurantskolen, Silkeborg. Kaffepause undervejs

16.10

Senior Flavorist Bodil Nygaard, Firmenich, fortæller om dufte og smagsstoffer

17.00

Stormødet siger Tak for i dag

17.15

Generalforsamling i Datalogforeningen

19.00

Busafgang mod Århus. Bussen returnerer til Grønnegade

20.00

Spisning på Restaurant Aldente, Vestergade 48, Århus.
Tlf. 86 18 07 00

Molekylær Gastronomi

Hvad er Molekylær Gastronomi? Hvordan udføres det i praksis? Hvordan virker dufte og smagsstoffer?

Vi har i stormødegruppen valgt at give jer lejlighed til selv at stifte nærmere bekendtskab med emnet og både jeres egne og forskellige indlægsholderes bud på samme.

Vi får besøg af:

  • Karl Anker Jørgensen fra Kemisk Institut
  • Bodil Nygaard fra Firmenich

Dagen afholdes på Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg hvor vi selv får rod at "rode med molekylerne".

Hvad har det med IT at gøre? Som udgangspunkt ikke så forfærdelig meget. Men det bliver forhåbentligvis både sjovt og lærerigt.

Der er en samlet pris for hele dagsarrangementet på 160 kr, inkl. morgenmad, frokost, drikkevarer, og kaffe/kage. Derudover koster aftenens spisning 275 kr inkl. vin/vand. 

Stormødegruppen